Dualsenses green er våre grønne produkter fra Goldwell, vi kommer til å skrive mer om de andre grønne produktene vi har i et senere innlegg. Øyeblikkelig synlig sunt skinnende hår og en naturlig pleiet følelse. Uten fargestoffer, syntetisk tilsatt duft, silikon, mineraloljer og parabener. Utvalgte naturlige ingredienser fra 100% sertifisert organisk produksjon, opp til 98% naturlig fremstilt.

Real Moisture:

Synlig sunn glans og en lett hårfølelse for normale til tørre hår. Inneholder alovera med høyt vitamininnhold og White tea
som er håndplukket og skånsomt tørket. Den er kjent for sin lindrende effekt og beskytter mot frie radikaler gjennom antioksidanter.

Pure repair:

Synlig sunn glans og hårfølelse for stresset og/eller skadet hår. Dette produktet er framstilt av shea-smør fra shea nøttetre som er kjent for sine regenerende, beskyttende og intens pleiende egenskaper. Noni-frukten er populær i mange deler av verden som et legende og skjønnhetsfremmende middel. Dens antioksidanter er kjent for  å beskytte mot frie radikaler.

True color:

Vasker skånsomt og gir øyeblikkelig synlig strålende farge med følelsen av et sunt, velpleid hår. For normalt, fargebehandlet hår. Inneholder 100% organisk argan olje og sea buckthorn som gir et naturlig skinnende hår. True color er spesielt utvilket for farget hår. Den hjelper med å beskytte mot frie radikaler og opp til 90% mer fargebevaring etter 30 hårvask.

– 100% resirkulerbar forpakning, uten PVC.

– Ingen aerosoler og brettede bokser.

– Bruk av fornybare råstoffer.

– Ingen testing på dyr i noen av Goldwells produkter.

– Miljøvennlig trykk i reklame og markedsføringsmateriell.

– Bruk av lokale leverandører, sparer miljøet takket være kortere transportdistanser.

 

 

 

Stiluett frisør.