Vi selger diverse hodeplagg til damer fra Christine Headwear som er et dansk merke. Alle deres produkter er CE-merket, dette som en garanti for deg som kunde at de er trygge å bruke. Alle hodeplaggene er spesialdesignede, uten sømmer som kan irritere hodebunnen i tillegg til at de sitter veldig godt. De bruker kun naturlige materialer, silke, bomull og ull, som gjør at huden din får puste samtidig som du holder på varmen.

 

For øyeblikket har vi tre forskjellige modeller på lager. Den helt til venstre på bildet er mørklilla i bomull/strikk. Den holder godt på varmen og kan brukes både inne og ute. Den i midten på bildet er svart og i 100% bomull, den er et hodeplagg ifra solserien med solfaktor 50+ og er veldig fin å bruke i varmen. Den helt til høyre på bildet er mørkeblå og i bambusviskose. Den egner seg til fysisk aktivitet og trening. Den er svetteabsorberende og den holder seg varm selv om det er fuktig.

Vi har kataloger her i salongen som dere kan komme å hente hvis dere vil se alle modellene, eller så kan dere gå inn her. Vi bestiller opp modeller på forespørsel og får de inn i salongen på 2-3 dager. Vi sender også fra salongen om dere ønsker det.

 

Stiluett Frisør.