Nå har vi endelig funnet en make-up serie som vi er fornøyd med. Nilens jord fyller alle våre krav som en grønn salong.
Nilens jord inneholder ingen parfyme, ingen parabener og er 100% fri for dyretesting!
Dette er en komplett make-up serie utviklet av naturens unike råvarer og mineraler.

Vi har ikke hele serien inne i salongen, men vi utvider selvfølgelig om det viser seg å være behov for det.

Nilens jord

Mineral foundation har en høy konsentrasjon av mineraler som Topaz og Quartz som opprettholder det naturlige, og tilfører samtidig huden fuktighet:
Nilens jord

Velvet perfection foundation er en foundation med algeekstrakt som tilfører huden optimal fuktighet og gir høy dekkevne. Huden føles myk og frisk hele dagen og resultatet er en silkematt finish.
Nilens jord

Perfect look foundation er en oljebasert flytende foundation som gjør huden myk og smidig. Inneholder pleiende E-vitaminer og passer godt for blandingshud og tørr hud. Denne har medium dekk evne.
Nilens jord

Lipstick er en klassisk leppestift med myk konsistens, med fokus på farge og holdbarhet. Inneholder pleiende ingredienser som E-vitamin, for ikke å tørke ut leppene.
Lipshine er en krysning mellom gloss og leppestift. Denne er tilsatt olivenolje som nærer og holder på leppens fuktighet og mykhet, og samtidig gir en lett glans.
Nilens jord

Hudpleieserien er en ny og eksklusiv serie fra Nilens jord. De bærende elementene i serien er viktige vitaminer, mineraler fra plankton og rene naturlige oljer.
Nilens jord

Vi har også 2 forskjellige mascara som gir vippene volum. De er utviklet med en spesielt mild formel som pleier ømfintlige vipper og øyne. De er også tårefaste.

Kom gjerne innom salongen for å teste disse fantastiske produktene. Vi hjelper deg med å finne et Nilens jord produkt som passer akkurat deg.

 

Stiluett frisør