Elumen er navnet på vår økologiske hårfarge fra Goldwell. Vi har jobbet med Elumen i flere år og vi er veldig fornøyde med produktene. Elumen kan brukes av alle. Den dekker gråhår 100%, den kan trygt brukes på allergikere og gravide.

Hentet fra Goldwell sine hjemmesider her:
«Elumenfarge er den aller siste og ypperste teknologi for farging av hår. Den gir varige resultater helt uten ammoniak, vannstoff og andre oksydasjonsstoffer.

Elumen hårfarge er ikke en kjemisk farge, men bruker magnetisme og spenninger som  naturlig finnes i håret for å gi håret farge. Derfor bukes denne hårfargen alltid hos de som ønsker å drive  miljø- og helseriktig, eller ønsker å ha en «grønn» meny i frisørsalongen. Til nå har vi ikke registrert allergiske reaksjoner og derfor blir den ofte brukt til kunder som ikke tåler vanlig farging.»

 

Elumen hårfarge Trondheim

Elumen har et stort fargespekter som gjør at vi kan blande oss frem til hvilken som helst farge.

Elumen hårfarge Trondheim

På bildet over ser dere alle knallfargene i Elumen, i tillegg finnes det alt fra mørk brunt til lys blondt. Følg med på kategorien vår «Grønn Frisør», der legger vi ut bilder av kunder som har farget håret med Elumen i tillegg til alle våre andre grønne produkter og behandlinger.

 

Stiluett Frisør.